Doils Hud - För hundar med hudproblem eller allergier

Doils Hud har en positiv effekt mot allergier och andra hudproblem och stärker din hunds päls. Doils Hud består av 62% Omega-3 med höga halter av fettsyrorna EPA, DHA och ETA. Den höga halten EPA har valts eftersom vetenskapliga studier har visat att det är den mest effektiva beståndsdelen i Omega 3 när det gäller att bekämpa symptom som torr hud, mjäll och sprött hår. Doils Hud innehåller också en hög halt av vitamin E som ger skydd mot fria radikaler, ämnen som bl.a orsakar inflammation i huden. Dessutom hjälper vitamin E till att förhindra oxidation av fettsyrorna. En daglig konsumtion av Doils Hud har visat sig kunna reducera pälsallergibesvären hos hundar och produkten kan oftast användas tillsammans med ordinerade allergimediciner och t.o.m. reducera doserna av dessa. Vänligen rådgör med din veterinär.

Innehåll

Doils Hud innehåller: 62% Omega-3 fettsyror varav 390 mg EPA, 160 mg DHA och 20 mg ETA per ml samt 1% tillsatt vitamin E. För att göra produkten mer aptitlig för hunden har den berikats med smak av kött.

 Dosering

För en hund med hud/pälsproblem rekommenderas en daglig dos på 1ml per 10 kilo kroppsvikt.

Doils Hud finns i 2 storlekar, 100 ml och 236 ml. Varje förpackning innehåller doseringsverktyg och instruktioner på svenska.