Doils Leder - För hundar med rygg- eller ledbesvär

Många hundar drabbas av problem i rygg och leder, problem som visar sig genom stelhet eller hälta och som förorsakar smärta hos hunden. Doils Leder har en positiv effekt vid alla typer av artrit, ledinflammationer och degenerering i hundens leder och ryggrad. Doils Leder består av 63% Omega-3 med höga halter av fettsyrorna EPA, DHA och ETA som enligt vetenskapliga studier har positiva effekter på hundens leder. Doils Leder innehåller också en hög halt av vitamin E som ger skydd mot fria radikaler, ämnen som bl.a orsakar degeneration och inflammation i kroppen. Dessutom hjälper vitamin E till att förhindra oxidation av fettsyrorna. Doils Leder hjälper till att hålla din hund aktiv för ett långt och hälsosamt liv.

Innehåll

Doils Leder innehåller: 63% Omega-3 fettsyror varav 450 mg EPA, 100 mg DHA och 25 mg ETA per ml samt 1% tillsatt vitamin E. För att göra produkten mer aptitlig för hunden har den berikats med smak av kött

Dosering

För att ge lindring till en hund med ledproblem rekommenderas en daglig dos på 1ml per 10 kilo kroppsvikt. Har hunden svåra problem kan dosen ökas till det dubbla.