Doils Senior - För den åldrande hunden

Doils Senior består av 62% Omega-3 med höga halter av fettsyrorna EPA, DHA och ETA. De höga halterna av EPA och DHA har valts eftersom vetenskapliga studier har visat att dessa båda fettsyror har stor effekt på det åldrande nervsystemet. Balansen mellan EPA och DHA har valts för att ge den mest positiva effekten på degenerering och inflammationer i nervsystemet. DHA har även en förebyggande effekt på degenerering av hundens hjärna. Doils Senior innehåller också en hög halt av vitamin E som ger skydd mot fria radikaler, ämnen som bla orsakar inflammation i kroppen. Dessutom hjälper vitamin E till att förhindra oxidation av fettsyrorna. Den inflammationshämmande effekten som Doils Senior har hjälper dessutom till att hålla hundens leder flexibla och fria från inflammationer. Daglig konsumtion av Doils Senior bidrar till att din hund förblir aktiv och kan leva ett långt och hälsosamt liv.

Innehåll

Doils Senior innehåller: 62% Omega-3 fettsyror varav 330 mg EPA, 220 mg DHA och 22 mg ETA per ml samt 1% tillsatt vitamin E. För att göra produkten mer aptitlig för hunden har den berikats med smak av kött.

Dosering

För att vitalisera en åldrande hund rekommenderas en daglig dos på 1ml per 10 kilo kroppsvikt.

Doils Hud finns i 2 storlekar, 100 ml och 236 ml. Varje förpackning innehåller doseringsverktyg och instruktioner på svenska