Kontakt • Mail

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Mitt namn är Belinda Andersson och jag är Diplomerad Hundmassör från Axelsons Animal Massage School. Är även diplomerad Laserterapuet från Irradia.

Har i hela mitt liv haft ett stort intresse för djur. Bor på en hästgård i Lindome och har i dag häst, hundar, katter och kanin hemma.

Efter att ha skaffat egna hundar bestämde jag mig för att utbilda mig till hundmassör och börja jobba med hundar. Började min utbildning på Axelsons Animal Massage Schol och blev klar våren 2008. Har inte ångrat mig en sekund!!

Startade ett hundsim i Kungsbacka 2007 där jag tog emot behandlingar tills vi köpte vår hästgård och då valde jag att flytta hem mottagningen till gården.

Med hjälp av massage, laser, stretching och individuella träningsprogram arbetar jag med din hund
på ett skonsamt sätt.

 

Din hund kan få hjälp med bl.a muskel- eller ledrelaterade problem som spänning, inflammation, ojämnt musklad, höftledsbesvär, ryggont m.m.
Skadade eller opererade hundar rehabiliteras i samarbete med olika veterinärer.

Att behandla sin hund i förebyggande syfte kan göra att man upptäcker saker i god tid på sin hund. Det spelar ingen roll om din hund är en hårt arbetande tjänstehund eller en familjehund, alla mår dom bättre med massage och jag är noga med att s till den enskilda individens behov.

Hjärtligt Välkomna!
Mvh Belinda Andersson
Dipl. Hundmassör & Laserterapuet

                                                                                          

Praktik/Mottaning Lindome:

Staviksvägen 15
437 92 Lindome
Alla besök måste vara tidsbokade

(karta/vägeskrivning)

Telefon: 0705-63 94 29

 

Vägbeskrivning:

Från E6: Ta avfarten Lindome. Kör igenom Lindome centrum och fortsätt följa vägen ca 8 km mot Hällesåker. När ni kommer till ett område där hastigheten blir 50 km svänger ni till vänster vid Hällesåker Trä mot Ranered.

Efter två vägbulor kommer en skarp högersväng och ni kommer till en Y-korsning. Där tar ni vänster in på Staviksvägen. Efter två vägbulor är det första gården på vänster sida.

Parkering

Vänligen parkera framför hästtransporterna.

 

    

http://www.hundpoolarn.se/

Org.nr: 790424-4667
Bg: 463-5439

Godkänd för F-skattsedel